Jaarverslag 2016 Zorg in Houten

Digitaal Jaarverslag 2016

Geen jaar is hetzelfde, zeker in Houten niet. Met de oplevering van het digitale jaarverslag 2016 geven we een inhoudelijk en financieel overzicht van een mooi jaar.

 

Er zijn het afgelopen jaar op het gebied van de eerstelijnszorg in Houten en Schalkwijk weer enkele mijlpalen behaald. Met de toekenning van het project DuurSaam Houten heeft de zorg en ondersteuning voor kwetsbare ouderen meer vorm gekregen. Het project leidde intern tot enkele tegenstellingen, maar uiteindelijk heeft het “hart voor de zorg” bij ons allen ertoe geleid dat we verder konden met het project. Daarnaast zijn er mooie stappen gezet op het gebied van farmacie, WELzijn voor Elkaar, ketenafspraken met het St. Antonius Ziekenhuis en binnen de jeugd-GGZ. En alsof dit niet voldoende was, is er ook nog een nieuwe leefstijlmodule Slaapstoornissen opgeleverd.

 

Organisatorisch hebben we als Zorg in Houten ook niet stil gezeten. De Facilitaire Organisatie (FO) is opgeheven en onderdeel geworden van Zorg in Houten. Dit zorgde voor nogal wat administratieve wijzigingen, zoals het aanpassen van statuten en verzekeringen en het omzetten van contracten. Deze samenvoeging heeft niet alleen veel tijd en energie gekost, maar heeft ook effect gehad op de jaarrekening.

 

Digitalisering
Dit jaar hebben we ervoor gekozen het jaarverslag eens op een andere manier te publiceren. In tegenstelling tot de doorgaans (vrij saaie) PDF of Word-documenten met veel tekst, hebben we gekozen voor een digitaal jaarverslag. Door deze te digitaliseren konden we het jaar beter uiteenzetten en met beelden ondersteunen. Daarnaast is het verslag ook veel aangenamer geworden om te lezen.

 

Lees en beoordeel het jaarverslag zelf!

Laatste nieuws

Houten in Balans

Valpreventie trainingen ‘Houten in balans’

5 maart 2024

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist…

Lees verder

Jaarverslag 2020

22 september 2020

Het jaarverslag 2020 is nu beschikbaar. Met de oplevering van het Jaarverslag Zorg in Houten…

Lees verder
Spreekuur coronavirus houten

Één spreekuurlocatie bij hoesten en/of luchtwegklachten

26 maart 2020

De huisartsen in Houten hebben in verband met het coronavirus samen één spreekuurlocatie voor mensen…

Lees verder
ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 06 57445432 (bestuursbureau)
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit vijf Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.