Leefstijlmodules Zorg in Houten

Leefstijlmodules

Bijna iedereen vindt zijn of haar gezondheid belangrijk. Toch is het voor veel mensen moeilijk om gezond te leven en de juiste keuzes hierin te maken. Een gezonde leefstijl betekent onder andere bewust eten, voldoende beweging en niet roken of drinken. Zeker voor mensen met gezondheidsproblemen of een verhoogd risico hierop is een gezonde leefstijl erg belangrijk.

 

Het aanbrengen van veranderen in de leefstijl is voor veel mensen lastig. In Houten zijn daarom verschillende leefstijlmodules ontwikkeld om hierin te adviseren en te ondersteunen. De juiste begeleiding helpt de gewenste gedragsverandering te realiseren en zo gezonder te leven. 

Onze leefstijlmodules

Alcoholgebruik

Stoppen met roken

Onze zorg in de buurt

Wijkgerichte zorg

Onze zorg is dicht bij u in de buurt georganiseerd en is zoveel mogelijk afgestemd op de zorgbehoefte van onze wijkbewoners.

Nauwe samenwerking

In onze Medische Centra wordt door de zorgverleners nauw samengewerkt om u persoonlijke en afgestemde zorg te bieden.

Professionele zorg

Al onze zorgverleners werken volgens de professionele standaarden van hun beroepsvereniging in een moderne zorgomgeving.

Medische Centra Houten en Schalkwijk
ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 06 57445432 (bestuursbureau)
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit vijf Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.