Onze partners Zorg in Houten

Partners

Verbinden en schakelen zijn onze kernbegrippen in de samenwerking met onze partners. Onze opdracht is om 'slim te verbinden' zonder de concentratie op onze kerntaak als zorgverleners en onze doelen als Zorg in Houten te verliezen. Op deze manier weten wij onze zorg kwalitatief te verbeteren.

Onze partners

Logo Saltro bloed prikken Houten

Saltro - diagnostisch centrum
Saltro biedt landelijk ondersteuning aan ongeveer 700 zorgverleners en doet dit via 145 locaties voor bloedafname en functieonderzoek.

www.saltro.nl

Logo Antonius Ziekenhuis Houten

St. Antonius Ziekenhuis
In het St. Antonius Ziekenhuis zijn vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd en staat bekend om zijn expertise op gebied van behandeling van patiënten met hart-, vaat-, longziekten en kanker.

www.antoniusziekenhuis.nl

Logo Van Houten en Co

Van Houten & Co
Van Houten&co werkt aan projecten en diensten die de leefbaarheid in wijken vergroot en die mensen met elkaar verbindt.

www.vanhoutenenco.nl

Logo ZorgSpectrum Houten

ZorgSpectrum
ZorgSpectrum is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden van ouderen. ZorgSpectrum heeft zes zorgcentra in Vianen, Houten en Nieuwegein en levert zorg en behandeling thuis.

www.zorgspectrum.nl

Healthy Houten

Healthy Houten
Stichting Zorg in Houten is medeondertekenaar, en daarmee partner, van het leefstijlakkoord Healthy Houten. Dit akkoord, gericht op het verbeteren van een gezonde leefstijl in de gemeente Houten, is ondertekend door meer dan 40 partners in de gemeente.

www.healthyhouten.nl

Logo Gemeente Houten

Gemeente Houten
De gemeente Houten draagt verantwoordelijkheid voor de zorg, welzijn en welbevinden van de inwoners van Houten. De gemeente is nauw betrokken bij vele initiatieven en projecten op het gebied van zorg en gezondheid.

www.houten.nl

Logo Warande zorggroep

Warande
Warande is een organisatie die wonen, service en zorg voor senioren biedt op de Utrechtse Heuvelrug en Houten. Warande helpt cliënten om aangenaam actief te kunnen blijven, passend bij hun eigen dagritme en wensen.

www.warandeweb.nl

ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 06 57445432 (bestuursbureau)
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit vijf Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.