Klachtenregeling Zorg in Houten

Klachten

Een goed en prettig contact tussen u als patiënt en de praktijken in onze Medische Centra vinden wij bij Zorg in Houten erg belangrijk. Gelukkig verlopen deze contacten meestal naar ieders tevredenheid. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent en een klacht wilt indienen. 

 

Wij hebben liever dat u klachten meldt, dan dat u er mee rond blijft lopen. Wij nemen uw klacht serieus en willen graag met u een oplossing vinden. We trekken ook lering uit uw klacht, zodat we u in de toekomst nog betere zorg kunnen bieden.

Alle vijf Medische Centra, die samen de stichting Zorg in Houten vormen, hebben op hun website de mogelijkheid om een klacht te melden. Daarnaast hebben de zorgverleners ook een eigen website.

Dus heeft u een klacht over een zorgverlener, kijk dan op de website van de zorgverlener hoe u een klacht kunt indienen.

ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 06 57445432 (bestuursbureau)
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit vijf Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.