E-book DuurSaam Houten

De kracht van DuurSaam Houten zit in de verbinding, de samenwerking van verschillende partijen uit verschillende domeinen. Met dit e-book laten wij u graag kennis maken met de meerwaarde van DuurSaam Houten voor de ouderen in Houten.

 

Bij de ondersteuning en zorg voor ouderen zijn veel mensen/partijen betrokken. Als deze partijen in het netwerk weten wie wat kan en wie waar en wanneer bereikbaar is, kunnen zij elkaar vinden. Elkaar vinden om te verbinden en aanvullend te zijn. Samen werken brengt goede zorg en ondersteuning waar dat nodig is voor gezonde en gelukkige ouderen.

 

Gebundelde verhalen
We bundelen de verhalen over de zorg en ondersteuning in een e-book. Dit is een modern, aantrekkelijk en compact online communicatiemiddel om ervaringen uit met Houten met u te delen. In de komende maanden vullen wij het e-book steeds verder aan met nieuwe interviews en belevenissen. Houd deze website dus in de gaten!

Contact

DuurSaam Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten

 

Projectdirecteur: Antoinette Blok

Mail: abblok@zorginhouten.nl

Tel: 06 20 49 76 01

Logo_DuurSaam-Houten_500x142
ZiH-logo_wit_74x100

Zorg in Houten

Prins Bernhardweg 69
3991 DE Houten
Tel. 06 57445432 (bestuursbureau)
info@zorginhouten.nl

Onze missie

Zorg in Houten komt van samenwerking tot synergie en weet zo de beste eerstelijnszorg te bieden in de gemeente Houten.

Over ons

Zorg in Houten bestaat uit vijf Medisch Centra in Houten en Schalkwijk. In onze centra werken huisarts, apotheker, fysiotherapeut, psycholoog, diëtist en wijkverpleging nauw samen aan de beste zorg.